woensdag 6 januari 2016

Australian Open 2016

Australian Open Preview 


Inleiding

De Australian Open is het eerste grandslamtoernooi van het jaar. Het wordt gezien als de start van het nieuwe tennisseizoen wat dit jaar van 18 tot 31 januari zal plaats vinden. In deze blog kijken we terug op vorig jaar en zien we een promo filmpje voor dit jaar.

Vertel ons in een reactie:
- Wat was jou favoriete moment van de Australian Open 2015?
- Wie denk jij dat er dit jaar het meeste kans maakt op het pakken van een titel?

In dit grandslamtoernooi komen de volgende matches aan bod:
  • mannen enkelspel
  • vrouwen enkelspel
  • mannen dubbelspel
  • vrouwen dubbelspel
  • gemengd dubbelspel
  • junioren
  • rolstoeltennissers

Terugblik Australian Open 2015


Australian Open 2015: aftermovie
In dit filmpje zie je de officiële aftermovie. Dit filmpje geeft je een sfeer impressie van hoe het er afgelopen keer aan toe ging. Onder het filmpje zijn interviews van verschillende spelers te horen.



Australian Open 2015: ATP mooiste punten
Hier zijn alle hoogtepunten van de mannen enkelspellen op een rijtje gezet. Wat een top punten zijn er gescoord vorig jaar zeg! Laten we hopen dat we dit jaar weer kunnen genieten.



Australian Open 2015: kids day
Elk jaar is er ook een dag voor de kinderen. De kinderen worden op deze dag vermaakt met leuke spelletjes, kunnen zich laten schminken, kunnen hun idolen ontmoeten en met ze op de foto gaan en nog veel meer plezier voor deze jonge tennisfanaten!



Australian Open 2015: funny moment Rafael Nadal
Een grappig moment wat ons is bij gebleven is het moment dat Rafael Nadal's waterflesje om werd geblazen door de wind. Iedereen weet dat de waterflesjes van Nadal altijd goed moeten staan, ook de ballenjongen weet dat maar al te goed. Haha.


Vooruitblik Australian Open 2016


Australian Open 2016: Promo filmpje
Alvast een teaser voor 18 januari, wij kunnen niet meer wachten na het zien van dit filmpje.. Begint het bij jou ook al te kriebelen?

1 opmerking:

  1. Hallo iedereen
    Wij zijn een religieuze organisatie die leningen maakt en investeert in rendabele projecten. Je bent eerlijk zijn; je nodig hebt liquiditeit om uw project te financieren, om rekeningen te betalen, om je eigen bedrijf te starten of om schulden te vereffenen. Wij zijn bereid om u te ontmoeten met de hulp van onze advocaten. Neem contact met ons op via onze e-mail voor de totale tevredenheid in 24 uur. Voorwaarden zijn zeer gunstig en je kunt terugbetalen in maximaal 20 jaar.
    Cartelijk

    E-mail: legalfinance85@gmail.com

    Het team "Legal Finance"

    BeantwoordenVerwijderen